Vackra fjäderblommor

49 kr


Vackra fjädrar som är formade som en blomma. Fina i påskriset men även vackra att dekorera med nu när vi snart har våren hos oss. Till exempel som dekoration i blomsterarrangemang och buketter, på presenter och till dukning. Varje fjäder-knippe är trådat och därför enkla att fästa. Välj bland fem ljuvliga färger, som även är vackra att mixa med varandra.

Material: Ståltråd och fjädrar

Antal: 12 st/förpackning

Varumärke: A lot decoration

Vill du att jag skickar dessa med frimärke, så väljer du fraktsättet: Brevlådedekal/Dagens outfit/Dekal - EJ SPÅRBAR, som kostar 15 kr.

Upp till 3 förpackningar per 15 kr.

Information från leverantören om fjädrarna: Alla våra fjädrar kommer från slaktavfall från matindustrin. Då vi äter ofantliga mängder av höns, struts mm så finns det fjädrar från dessa fåglar i överflöd. Det blir en form av recycling. Fjädrarna är sedan tvättade samt även färgade och bearbetade till olika dekorationer. Inga av våra fjädrar kommer från levande djur. Detta är specifikt för klädindustrin där det krävs fjädrar med speciella egenskaper som behåller värme inne och väta borta. De fjädrarna kommer från fåglar vi inte äter av lika mycket som tex. and. Fjäder till pynt finns i överflöd medan fjäder till kläder är en bristvara.

Kruka Rex

Kruka Rex

269 kr